Delatnost

Mi smo partner za vas ukoliko vam je potrebno: OZVUČENJE, RASVETA, VIDEO I KONFERENCIJSKI SISTEM, INTELIGENTNI SISTEMI PRENOSA, KONTROLE I ZAŠTITE PODATAKA, INTEGRACIJA SISTEMA.
Osnovna delatnost podrazumeva prodaju, projektovanje i instalaciju audio, video, svetlosnih i LED sistema, kao i svih ostalih pratećih komponenti u bilo kom okruženju.
SYSTEM DESIGN doo isporučuje upravo ono što je vašoj kompaniji potrebno da bi realizovala savršen protok informacija kroz audio i video sisteme, minimizirajući operativni rizik i ujedno olakšavajući i povećavajući ukupnu sliku poslovanja. Jedan od naših primarnih ciljeva jeste i poboljšanje fleksibilnosti informacionih i zabavnih tehnologija – Integracija i koordinacija ovih sistema obično zahteva velike protoke podataka dok kompanije žele pristup najnovijim, najtačnijim pregledima podataka u realnom vremenu. Upravo ovako postavljeni zahtevi i dovode kupce do nas kako bi im pomogli pri pronalaženju otvorenih i prširenih rešenja uključujući i strukturno i mrežno kabliranje.
Naša ključna poslovna strategija podrazumeva usklađivanje našeg znanja o industriji i tržištu širom sveta da stvaramo nova održiva poslovanja. Mi transformišemo mogućnosti u biznis, pružanjem usluga različitim industrijama iz različitih sektora. Mi dodajemo vrednost kroz naše sposobnosti da pomognemo stvaranju dinamičkih novih poduhvata koji koriste našim poslovnim partnerima.

PONUDA KLJUČ U RUKE
Naši projektanti i specijalisti su sposobni i licencirani da kreiraju kompletnu ponudu za sve vaše potrebe: BIZNIS, MULTIMEDIJA i IT SEKTOR, INDUSTRIJA i PROIZVODNJA, EKONOMSKI SUBJEKTI, OBRAZOVANJE I TEHNOLOGIJA ZABAVE, KLUBOVI, RESTORANI…
Prodajemo i instaliramo moćne i fleksibilne proizvode koji omogućavaju integraciju najrazličitijih spoljnih i audio-video sistema i interfejsa, a sve u cilju nesmetane bezgranične komunikacije i obezbedjenja sinhronizacije nesmetanog protoka podataka i aplikacija u realnom vremenu.
Naše primarno poslovanje svodi se na:
• Medjunarodnu trgovinu koja uključuje robu I usluge
• Proizvodnju i doradu
• Marketingi i distribuciju, prenos tehnologije i upravljanje lancem snabdevanja .