Odgovorni prema zakonu  

System Design d.o.o.

Bajči Žilinskog 7, 21 000 Novi Sad, Srbija

Generalni Direktor :
Tel: 062 170 8777
email: bobo@systemdesign.rs

Direktor :
Tel: 063 505 680
email: systemdesign.rs@gmail.com

PIB: 107899044

Matični broj: 20892544

Izjava o zaštiti podataka:

„U ime internet prodavnice systemdesign.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici  systemdesign.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje zaštite privatnosti.“ 

Politika privatnosti

Sve informacije koje unesete na naš Web site ili ih dostavite na bilo koji drugi način, prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.
Informacije koje nam dostavljate koristimo isključivo kako bi odgovorili na Vaše zahteve i prilagođavanje Vaše buduće kupovine, unapređenje naše on-line prodavnice i komunikaciju sa Vama.
Lične podatke koje prikupljamo omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o najnovijim proizvodima, akcijama i predstojećim događajima. Lične podatke koristimo kako bi nam pomogle u razvijanju i poboljšanju naših proizvoda, usluga, sadržaja i oglašavanja.
Povremeno možemo koristiti Vaše  podatke za skako bi Vam dostavili važna obaveštenja kao što su informacije o kupovini, predstojećim događajima, promenama naših uslova korišćenja i politike poslovanja. 
Lične podatke takođe možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice.

Odricanje od odgovornosti

System Design d.o.o. ne obećava da će sajt ili bilo koji sadržaj, usluge ili funkcije na sajtu biti bez grešaka ili prekida. Sve informacije na sajtu su podložne promenama bez prethodne najave.
System Design d.o.o. ne može garantovati da će svi fajlovi i podaci koje ste download-ovali sa sajta biti bez virusa ili kontaminacije.

 Trademarks disclaimer 

Brand names and trademarks are the property of their respective owners and are usually not explicitly indicated as such. Missing trademark or copyright indicators do not mean that the respective names are free of copyrights.

 Copyright 

© Copyright 2020 System Design d.o.o. All rights reserved. The content of this website is protected by copyright laws. All rights are owned by the System Design d.o.o. company or its partners (suppliers, manufacturers etc.). Any use of the website content outside the limits of copyright laws requires the expressed permission of the System Design d.o.o. company.

Odovorni prema zakonu  

System Design d.o.o.

Bajči Žilinskog 7, 21000 Novi Sad, Srbija

Telefon: 062 170 8777, 063 505 680

email : bobo@systemdesign.rs

email: systemdesign.rs@gmail.com

PIB: 107899044

Matični broj: 20892544